photovoltaic 2018

Photovoltaics oge patut sataun 2018!

Kalawan sistem photovoltaic anjeun jadi bebas ti fluctuations harga di masa depan uncertainties kawijakan énérgi - jeung ulah eta bit pikeun iklim. Harga pikeun modul surya sarta Sistem photovoltaic geus ditolak di taun panganyarna 20 mun 95%. Gebang jeung tabungan tina konsumsi pribadi pikeun tetep datar tur pikaresepeun - utamana pikeun sistim photovoltaic, kayaning jalma ilaharna dipasang dina imah salah sahiji atawa dua-kulawarga: listrik tanaga surya nyaeta sakumaha mirah sakumaha kantos.

Kabéh nu peryogi mangrupa hateup hiji!

Nyokot bagian dina mangsa nu bakal datang!

Ieu listrik tanaga surya.

Nyokot bagian dina mangsa nu bakal datang!

Ieu listrik tanaga surya.

Photovoltaic & listrik tanaga surya - sagalana nu peryogi kauninga

on listrik tanaga surya PVS Anjeun bakal manggihan - diropéa bulanan - sagalana ngeunaan photovoltaics: Data arus jeung fakta, rinci, angka na itungan kadaharankeur konsumsi kakuatan jeung struktur Sistim photovoltaic anjeun sorangan. Sajaba ti éta, kami geus nunda babarengan sakabeh informasi pikeun anjeun, anjeun kedah balitungan harga na sistem photovoltaic keur ngitung na rarancang merlukeun sistem photovoltaic on hateup Anjeun. lengkep kami photovoltaic Glosarium antukna eureun fakta salajengna ngeunaan photovoltaics pikeun anjeun - tina quanta lampu nepi ka ngabéjaan ka Bundesnetzagentur.

3420

installers surya di jaringan nu

3528220

Datang dina 9 taun

246663

konsumén wareg

26784

proyék surya

Biaya adil. Énergi beresih. perlindungan iklim.

Ieu listrik tanaga surya.

Biaya adil. Énergi beresih. perlindungan iklim.

Ieu listrik tanaga surya.

Pribados poéna projected

Handap pamundut bébas Anjeun kami nyadiakeun ngaliwatan mitra lokal urang ngusulkeun sababaraha individual ku projected poéna aya. Anjeun tiasa ngabandingkeun dina luang Anjeun.

Anu pangalusna pikeun hateup Anjeun

pausahaan partner Certified kami nawiskeun Anjeun komponén pangalusna sarta Sistem PV sadaya pabrik populér nganti - nganti cocog hateup Anjeun. Malah lamun kedah milih pikeun ngaping ti nawaran, layanan rujukan urang téh haratis tur tanpa kawajiban pikeun anjeun!

Candak slot waktu anjeun!

Lamun kaayaan urutan baris nanggung éta, sistem photovoltaic Anjeun tiasa acan 4 - 6 minggu lucrative ngahasilkeun listrik dina hateup Anjeun. Meunang 2018 kaayaanana pangalusna - pikeun 20 taun. Bandingkeun ayeuna!