2018 fotovoltaike

Fotovoltaik është gjithashtu i vlefshëm në vitin 2018!

Me një sistem fotovoltaik, ju jeni i pavarur nga luhatjet e çmimeve të së ardhmes, nga politikat e energjisë të papërkufueshme - dhe bëni diçka për klimën. Çmimet për modulet diellore dhe sistemet fotovoltaike kanë rënë me 20% në vitet e fundit 95. Tarifat e feed-in dhe kursimet nga konsumi vetjak mbeten konstante dhe tërheqëse - sidomos për sistemet fotovoltaike, pasi ato zakonisht janë të instaluara në shtëpi me një ose dy familje: energjia diellore është më kosto-efektive se kurrë.

Të gjitha që ju duhet është një çati!

Merrni pjesë në të ardhmen!

Kjo është energjia diellore.

Merrni pjesë në të ardhmen!

Kjo është energjia diellore.

Fotovoltaike dhe energji diellore - gjithçka që ju duhet të dini

PVS energjisë diellore do të gjeni - përditësohet çdo muaj - gjithçka që duhet të dini rreth fotovoltaikës: Të dhënat dhe faktet më të fundit, detajet, numrat dhe llogaritjet për ushqim, për të konsumi i energjisë und zum Ndërtim Sistemi juaj fotovoltaik. Përveç kësaj, ne kemi përpiluar të gjithë informacionin që ju nevojitet llogaritje e çmimeve dhe sistemeve fotovoltaike, për llogaritjen dhe Planifikim keni nevojë për sistemin fotovoltaik në çatinë tuaj. Detajet tona fotovoltaike Fjalori Së fundi, informacion të mëtejshëm rreth fotovoltaikës është në dispozicion për ju - nga kuantet dritë deri në mesazhin në Bundesnetzagentur.

3420

Inxhinierë diellore në rrjet

3528220

Vizitorë në vitet 9

246663

Klientët e kënaqur

26784

projekte diellore

Shpenzimet e drejta. Energji e pastër. mbrojtjen e klimës.

Kjo është energjia diellore.

Shpenzimet e drejta. Energji e pastër. mbrojtjen e klimës.

Kjo është energjia diellore.

Ofertat individuale të llogaritura

Pas kërkesës suaj të lirë, ne ju ofrojmë një sërë ofertave të llogaritur individualisht nëpërmjet partnerëve tanë pa asnjë detyrim. Ju mund të krahasoni në paqe.

Më e mira për çatinë tuaj

Kompanitë tona partnere të certifikuara ju ofrojnë komponentët më të mirë dhe sistemet PV të të gjithë prodhuesve të njohur - që përputhen me çatinë tuaj. Edhe në qoftë se ju nuk zgjedhni ndonjë nga ofertat, shërbimi ynë i vendosjes mbetet i pavlefshëm dhe falas për ju!

Përdorni dritaren tuaj të kohës!

Nëse shfaqet situata e rendit, sistemi juaj fotovoltaik tashmë mund të prodhojë energji fitimprurëse në çati tuaj në javët 4 - 6. Merrni kushtet më të mira për 2018 - për vitet 20. Krahaso tani!